۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۹
فقر و ناامنی دو مشکل اصلی نیجریه

تونده آدنیران ، محقق امنیت بین‌الملل و استاد علوم سیاسی نیجریه معتقد است، سیستم امنیتی کنونی بیش از آنکه خود راه‌حل باشد به عامل ایجاد ناامنی در نیجریه تبدیل شده است.

تونده آدنیران ، محقق امنیت بین‌الملل و استاد علوم سیاسی نیجریه معتقد است، سیستم امنیتی کنونی بیش از آنکه خود راه‌حل باشد به عامل ایجاد ناامنی در نیجریه تبدیل شده است.

آدم ربایی در نیجریه  به مرحله ای رسیده است که نسبتاً ترسناک و نگران کننده شده است و تقریبا به عنوان یک فرهنگ و شغل تبدیل شده است. در حال حاضر کشور نیجریه به یک برنامه جامع برای مقابله با این بیماری همه گیر نیاز دارد . اگر این وضعیت ادامه پیدا کند ، باعث می شود مردم به نظام و دولت شک کنند. باید این اعتماد در مردم نیجریه احیاء و توسعه یابد که می توان نه تنها با گفتار شفاهی بلکه با اقدامات واقعی از آنها محافظت کرد. به نظر می رسد کشور نیجریه منابع انسانی و مادی کافی برای مقابله با چنین بیماری همه گیر را دارد.

عوامل زیادی در این خصوص دخیل هستند . همه بر این واقعیت تاکید دارند که وضعیت و شرایط اقتصادی کشور به قدری بد است که بسیاری از مردم به دلیل نیاز به زنده ماندن به جنایت روی می آورند. البته این بهانه ای نیست که مردم به سمت جنایت بروند . این به دلیل جهت گیری کسب بی رویه سرمایه است که مردم اکنون به جای کار سخت، میان بر هایی برای کسب درآمد می زنند . آنچه باید در این زمینه انجام شود ، مقابله واقع بینانه با منابع فقر است.

2.jpg

 آموزش پیوسته کودکان یکی از این راهکار ها است . نیجریه در حال حاضر بیش از 19 میلیون کودک ترک تحصیل از مدرسه دارد و این بسیار نگران کننده است.

جدا از بحث فقر، عنصر طمع را هم در این میان میتوان دید که الان خیلی فراگیر شده است. مردم به آدم ربایی و فعالیت های مرتبط با آن دست می زنند زیرا عواقبی برای بازدارندگی آنها در این خصوص وجود ندارد . بنابرین کار برای آنها در مقایسه با سایر درآمدهای مجرمانه، آسان تر است.

1.jpg

نیجریه درحال حاضر در شرایطی است که از نظر تجهیزات و دستگاه امنیتی دچار کمبود های جدی است. کمبود نیرو و فرآیند استخدام نیز در این خصوص معیوب است . گزارش هایی وجود دارد مبنی بر اینکه افراد بدون بررسی سوابق کافی در دستگاه امنیتی استخدام می شوند . به عبارت دیگر، ممکن است ناخواسته مجرمان جذب دستگاه امنیتی شود که در نهایت شبکه های امنیتی این کشور را به خطر بیاندازد.

وقتی همه این موارد که به آن اشاره شد با هم جمع شوند، خطری برای امنیت دولت و تهدیدی برای جان و مال نیجریه ای ها شکل می گیرد و امنیت کشور نیجریه را بدتر می کند.

منابع :

https://guardian.ng/politics/poverty-reintegration-of-repentant-terrorists-worsening-insecurity

کد خبر 18671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 7 =